Nakke, skulder og håndledd

Kort om produktet

ThermaCare® for nakke, skulder og håndledd gir effektiv og målrettet lindring av muskel- og leddsmerter forbundet med overanstrengelse, forstrekninger og forstuinger, spenninger og artrose (leddgikt). Produktet er smidig og behagelig å ha på og brukes under klær.

Hva gjør ThermaCare® for nakke, skulder og håndledd unik?

 • Effektiv smertelindring

  Reduserer smertesignalene til hjernen

 • Langvarig varme

  Uten medikamenter

 • Dokumentert effekt

  Inntil 16 timer smertelindring

 • Fleksibel og allergivennlig

  God tilpasning til bevegelsene

Slik fungerer ThermaCare®

ThermaCare® har effekt på tre ulike måter:

 • Smertelindrende

  Varmereseptorer i huden stimuleres og reduserer smertesignalene til hjernen.

 • Økt blodsirkulasjon

  Blodgjennomstrømningen økes og avfallsprodukter fjernes fra det smerterammede området.

 • Muskelavslappende

  Den konstante varmen trenger dypt ned i huden og løsner opp spenninger.

Slik bruker du ThermaCare® for nakke, skulder og håndledd

 • 1. Åpne posen rett før bruk

  ThermaCare® leveres i en lufttett pose. Når posen åpnes kommer produktet i kontakt med luft og varmecellene aktiveres. Etter ca. 30 minutters oppnås den terapeutiske temperaturen på ca. 40 ° C.

 • 2. Brett produktet ut

  Sørg for at huden er ren og tørr før påføring. Fjern beskyttelsesfilmen fra de to allergivennlige limflatene.

 • 3. Plasser på smerteområdet

  Hold produktet med begge hender og plasser det på ønsket smerteområde. Trykk ned limflatene for godt feste.

  Temperaturen opprettholdes i åtte timer.

Dokumentert effekt

Kliniske studier viser at ThermaCare® kan ha en smertelindrende effekt i inntil 16 timer. Varmen trenger dypt ned, varmereseptorer i huden stimuleres og reduserer dermed smertesignalene til hjernen. Den lindrende effekten varer i åtte timer mens produktet er i bruk og har en utvidet effekt på ytterligere åtte timer etter at produktet er tatt av. Studiene er basert på ThermaCare® for korsryggen.

Nadler, S.F. et al. 2002. Continuous low-level heat wrap therapy provides more efficacy than ibuprofen and acetaminophen for acute low back pain. SPINE, Volume 27, pp 1012–1017

Nadler, S.F. et al. 2003. Continuous low-level heatwrap therapy for treating acute nonspecific low back pain. Arch Phys Med Rehabil, Vol 84, pp 329-334

Nadler, S.F. et al. 2003. Overnight use of continuous low-level heatwrap therapy for relief of low back pain. Arch Phys Med Rehabil, Vol 84, pp 334-342

Nadler, S.F. et al. 2004. The physiologic basis and clinical applications of cryotherapy and thermotherapy for the pain practitioner. Pain Physician, 7, pp 395-399

ThermaCare® for nakke, skulder og håndledd

ThermaCare® bør brukes ved første tegn på smerter eller spenninger. For best resultat anbefaler vi å bruke ThermaCare® i åtte timer, i to til tre dager på rad. ThermaCare® kan brukes i maksimalt åtte timer i løpet av en 24-timersperiode på samme smerteområde.

ThermaCare® skal ikke brukes på ødelagt eller skadet hud, på områder med skrubbsår eller hevelser som har oppstått i løpet av de siste 48 timene eller på områder av kroppen hvor du ikke kan føle varme. Produktet kan forårsake brannskader. Fjern produktet umiddelbart om du oppdager irritasjon eller brannsår. ThermaCare® skal ikke brukes på andre områder av kroppen enn nakke, skulder og håndledd eller av barn under 12 år. Rådfør deg med autorisert helsepersonell før bruk hvis du har diabetes, dårlig blodomløp, hjertesykdom, leddgikt eller er gravid. ThermaCare® skal ikke brukes på samme behandlingsområde som det påføres kremer og/eller salver, eller andre former for varme. Risikoen for brannskader øker i takt med at man blir eldre. Hvis du er over 55 år, anbefales det ikke å bruke produktet mens du sover. Slutt å bruke produktet, og kontakt lege hvis smertene blir verre eller er uendret etter sju dager.

Les mer om effekten

ThermaCare® er en effektiv og målrettet smertebehandling med dybdegående varme til muskler og ledd. Varmen trenger dypt ned, varmereseptorer i huden stimuleres og reduserer dermed smertesignalene til hjernen.

Les mer

Her får du kjøpt ThermaCare®